De magische Donovans Trilogie Nora Roberts

ISBN: 9789034716507

Published:

Mass Market Paperback

576 pages


Description

De magische Donovans Trilogie  by  Nora Roberts

De magische Donovans Trilogie by Nora Roberts
| Mass Market Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 576 pages | ISBN: 9789034716507 | 10.56 Mb

Deel 1. Een vleugje magie: Nash Kirkland gelooft absoluut niet in sterrenwichelarij, bezwerende toverspreuken en magie- hij gebruikt ze alleen maar om zijn scripts voor horrorfilms nog spannender te maken. Wanneer hij aan een verhaal over een heksMoreDeel 1.

Een vleugje magie: Nash Kirkland gelooft absoluut niet in sterrenwichelarij, bezwerende toverspreuken en magie- hij gebruikt ze alleen maar om zijn scripts voor horrorfilms nog spannender te maken. Wanneer hij aan een verhaal over een heks bezig is, stapt hij op de eigenares van een winkeltje in occulte zaken af, in de hoop dat haar persoonlijke details zijn script kunnen verlevendigen.

Tot zijn verbazing treft hij in het winkeltje geen oud besje aan, dat al toverspreuken mompelend in dampende ketels staat te roeren, maar een zeer aantrekkelijke, moderne vrouw, die hem binnen de kortste keren zo van zijn stuk brengt, dat hij warempel begint te geloven dat er meer tussen hemel en aarde is dan hij had gedacht.Deel 2.

Mystiek verlangen: Privédetective Mel beschouwt de helderziende Sebastian Donovan als een oplichter, maar de moeder van de ontvoerde baby naar wie zij op zoek is, staat erop dat ze met hem samenwerkt. Met tegenzin stemt ze toe, wel beseffend dat de wanhopige moeder alles wil proberen om haar kind terug te krijgen.

Toch vindt ze het beneden haar waardigheid dat zij, een professional, zo’n kerel bij haar werk moet betrekken. Hij is natuurlijk alleen maar een blok aan het been voor haar, meent ze. Dat oordeel moet ze echter al snel bijstellen. Tot haar verbazing komt Sebastian namelijk met de ene waardevolle aanwijzing na de andere op de proppen, die zij met gedegen speurwerk weet aan te vullen. Binnen de kortste keren kan ze de baby in haar armen sluiten – en zou ze met Sebastian het liefst hetzelfde doen...Deel 3.

Betoverd door charme: Spoedig na zijn verhuizing ontdekt Boone Sawyer dat hij een ietwat excentrieke buurvrouw heeft: midden in de nacht dwaalt ze met een rieten mandje en een schaar door haar tuin om bloemen te plukken. Hoewel hij over heel wat fantasie beschikt - hij verdient zijn kost met het schrijven van sprookjes - verbaast hem dit.

Hij sluipt dan ook naar buiten en stelt zich achter de haag op. Net voordat hij haar wil vragen wat ze in vredesnaam doet, hoort hij haar in een onbegrijpelijke taal iets bezwerends mompelen. Is de drukte van de afgelopen tijd hem soms naar het hoofd gestegen, of is zijn knappe, roodharige buurvrouw werkelijk uit één van zijn sprookjes gestapt?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "De magische Donovans Trilogie":


crazysaddam.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us