Vijftig tinten grijs (Vijftig tinten #1) E.L. James

ISBN: 9789044621846

Published:

Paperback

526 pages


Description

Vijftig tinten grijs (Vijftig tinten #1)  by  E.L. James

Vijftig tinten grijs (Vijftig tinten #1) by E.L. James
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 526 pages | ISBN: 9789044621846 | 7.33 Mb

Vijftig tinten grijs is het eerste deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam heeft gezet. Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia SteeleMoreVijftig tinten grijs is het eerste deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam heeft gezet. Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey.

Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt.Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten. Steeds dieper trekt hij haar zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in.

Anastasia geniet aanvankelijk zeer van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft.Maar meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk.Vijftig tinten grijs is het boek waar elke vrouw het over heeft.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Vijftig tinten grijs (Vijftig tinten #1)":


crazysaddam.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us