Miksi lihomme ja mitä voimme asialle tehdä Gary Taubes

ISBN:

Published:

Hardcover

336 pages


Description

Miksi lihomme ja mitä voimme asialle tehdä  by  Gary Taubes

Miksi lihomme ja mitä voimme asialle tehdä by Gary Taubes
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 336 pages | ISBN: | 3.76 Mb

Maailmanlaajuisesti ylipainon virallisena syynä pidetään sitä, että ihmiset syövät enemmän kuin kuluttavat. Tämä kuulostaa järkeenkäyvältä, mutta ei anna mitään käyttökelpoista informaatiota. Jos ihminen lihoo, on sanomattakin selvää, että hän onMoreMaailmanlaajuisesti ylipainon virallisena syynä pidetään sitä, että ihmiset syövät enemmän kuin kuluttavat. Tämä kuulostaa järkeenkäyvältä, mutta ei anna mitään käyttökelpoista informaatiota. Jos ihminen lihoo, on sanomattakin selvää, että hän on syönyt liikaa.

Mutta, jos häneltä kysytään, miksi hän söi liikaa, hän ei luultavasti osaa vastata.Miksi siis ihmiset lihovat lihomistaan tutkijoiden ja terveysviranomaisten suosituksista huolimatta? Ravintoasioista paljon kirjoittanut, palkittu tiedetoimittaja Gary Taubes uskoo tietävänsä syyn lihavuuteen. Uudessa teoksessaan Miksi lihomme ja mitä voimme asialle tehdä hän paneutuu lihomisen syihin ja siihen, miten päästä kiloista eroon.Taubesin mukaan jokainen, joka perehtyy tutkimuksiin, huomaa ettei rasva ole laihduttajan vihollinen.

Liiat hiilihydraatit sen sijaan ovat. Taubes väittää, että ylensyöminen ja siitä seuraava lihominen johtuvat elimistön rasva­aineenvaihdunnan häiriöstä.Liikunta ei estä lihomista. On syytä kiinnittää huomiota hormoneihin ja insuliinitason pitämiseen matalana.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Miksi lihomme ja mitä voimme asialle tehdä":


crazysaddam.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us